Serieuze voorbereidingen voor SassemKwizzt

Serieuze voorbereidingen voor SassemKwizzt

De SassemKwizzt teams zitten vol in de volbereiding en de organisatie is juist bijna klaar; alle vragen zijn af! Tijd voor een mystery guest om alles te testen. Als er 75 teams inschrijven voor de eerste SassemKwizzt, dan wil de organisatie niet slechts een beetje hobby-werk afleveren. De vragen voor de laatste categorie zijn nu ook afgerond. De vragen van alle categorieen zijn door de organisatie zelf nagelopen en getest en het Kwizzboekje is zo goed als af, dus tijd voor de laatste stap.

Mystery tester

Er is in het geheim iemand aangewezen om het SassemKwizzboek te testen. Er is dus iemand in Teylingen die straks alle vragen al weet! Uiteraard is deze mystery Teylinger uitgesloten van deelname op 23 maart.

Serieuze teamvoorbereiding

Maar niet alleen de organisatie doet aan voorbereiding. Op de Facebookpagina van SassemKwizzt is te zien dat sommige teams het ook heel serieus aanpakken. Zo is team Prinsenhof bij elkaar gekomen om alle taken en categorieën te verdelen. Op een lege maag kan niet gewerkt worden, dus catering is ook geregeld. Team Kwoudatktkwizztt kwam bij elkaar tijdens een etentje. Alle koppen bij elkaar om de Kwizz voor te bereiden!