Informatie

SassemKwizzt is bedoeld voor alle inwoners van Sassenheim, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een cafe, bedrijf of clubhuis. We raden aan om een team van tenminste 15 mensen te verzamelen.

De kwizz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Aan het begin van de avond haal je het kwizzboek met de vragen op, en aan het einde van de avond lever je deze – zo goed mogelijk ingevuld – weer in. Tijdens de kwizz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht. Je mag dus alles opzoeken en iedereen bellen! En natuurlijk ga je voor zoveel mogelijk vragen goed invullen om met je team eerste te worden, maar het is vooral ook een gezellige avond met elkaar.

De derde editie van SassenKwizzt vindt plaats op vrijdagavond 20 maart 2020. Early birds krijgen een hint die ze gaat helpen op de kwizzavond! De feestavond, met de uitslagen en prijsuitreiking, is op 17 april 2020. Noteer die dus ook alvast in je agenda!