SassemKwizzt: de pubquiz vanaf huis

SassemKwizzt: de pubquiz vanaf huis

Versla andere teams met jullie algemene kennis én weetjes over Sassenheim. De slimste of handigste wint…. En je kiest zelf je locatie; in de kroeg of lui vanaf de bank. Overgewaaid uit Brabant, waar ze wel weten wat gezelligheid is, heeft Linda van Soerland een nieuw soort quiz naar Sassenheim gehaald: Kwizzt. Met en groep van acht mensen zijn ze de voorbereidingen begonnen om op 23 maart de eerste SassemKwizzt avond te organiseren.

Wat is SassemKwizzt?

Denk aan een combinatie van een pub quiz, Triviant en doe-opdrachten. Stel zelf je team samen en test je algemene kennis én hoeveel jullie weten over Sassenheim. Wat je niet weet, mag je opzoeken of je zet je netwerk aan hulplijnen in. Alles mag, als je het Kwizzboek maar zo volledig mogelijk invult. Neem je jas mee, want voor sommige opdrachten moet je naar buiten. En vergeet de geheime opdracht niet! Vragen lopen uiteen van ‘Hoe oud is de oudste inwoner van Sassenheim’ tot ‘Welk jaar brak Madonna door in Nederland?’  en ‘Welk dier staat er op de putdeksel in het park?’. In tegenstelling tot een pub quiz, kan je de Sassemkwizz overal spelen! Je kiest zelf of je bij iemand thuis gaat zitten, in een clubhuis of toch wel in een kroeg. Je haalt vooraf het Kwizzboek op en levert het aan het einde van de avond weer in. En dan is het fingers crossed dat jullie de meeste punten bij elkaar gehaald hebben!

SassemKwizzt ‘regels’ in het kort

  • Je stelt zelf je team samen
  • Je kiest zelf je locatie (in Sassenheim)
  • Je kunt SassemKwizzt alleen spelen op de georganiseerde data
  • Je haalt zelf het Kwizzboek op en levert het einde van de avond in
  • Je mag antwoorden op vragen opzoeken of er mensen voor bellen
  • Het is voor, door en over Sassem, maar er mogen natuurlijk ook mensen meedoen die hier niet wonen

De echte regels vind je binnenkort op de site van SassemKwizzt. Zet alvast 23 maart in je agenda, houd de Facebookpagina in de gaten of schrijf je alvast in op de website. Wie voor 1 november inschrijft, krijgt een extra hint voor de eerste spelavond.