info voor teams

Veel teams zijn al volop in voorbereiding; volgen onze facebookpagina, hebben app-groepjes of hele voorbereidingsavonden…

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt onderstaande informatie binnenkort herzien, en is in de huidige vorm niet volledig meer van toepassing. 


Voor alle deelnemende teams hebben we nog wat praktische informatie over 20 maart 2020:

  • Op 20 maart kan de teamcaptain de Kwizzboeken ophalen bij het Rijnlands Lyceum in Sassenheim.
  • De zaal gaat open om 18.30 uur, het uitdelen van de boeken begint om 19.00 uur. Rond 18.45u delen we nog wat informatie over de avond, die ook terug te lezen is op de eerste bladzijden van het Kwizzboek.
  • Neem je teamnummer mee bij het ophalen!
  • Alle teams krijgen twee exemplaren van het Kwizzboek. 1 exemplaar lever je ingevuld weer in.
  • Het inleveren van de boeken kan vanaf 23u, ook weer bij het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. Dit kan tot uiterlijk 23.30u, dus zorg dat je op tijd bent!

Hierbij een overzicht van alle categorieën:

1.  Flower Power
2. Guilty Pleasures
3. Back to the Future
4. Breinbrekers
5. Op Pad
6. Hollands Glorie
7. De kater komt later
8. Sterrenbeelden
9. Menselijk lichaam
10. Disney
11. Oorlog en Vrede
12. Sponsoren

Daarnaast is er nog de geheime opdracht op een locatie in Sassenheim.

En de slotavond op vrijdag 9 oktober 2020 (oorspronkelijk 17 april 2020): 
  • Ook de slotavond wordt georganiseerd bij Graaf Jan. De deuren gaan om 20.00 uur open. De eerste prijsuitreiking is om 21.00 uur. Voor muzikale omlijsting van de avond wordt gezorgd.
  • Helaas heeft Graaf Jan maar beperkt ruimte, en vol is echt vol! Daarom krijgt elk team in ieder geval 2 toegangsbandjes. Als je meer bandjes wilt, kun je dit uiterlijk tot en met 13 maart via een mail aan info@sassemkwizzt.nl kenbaar maken.  Afhankelijk van de aanvragen kijken we of de aangevraagde bandjes gehonoreerd kunnen worden. De bandjes krijg je mee in de enveloppe bij de Kwizzboeken op de kwizzavond. Om iedereen die graag wil komen een kans te geven, vragen we om alleen bandjes aan te vragen voor teamleden die echt naar de feestavond willen komen.
  • De entree voor de slotavond is gratis. Er zullen munten worden verkocht voor drankjes.
Op onze facebookpagina (te bereiken via deze website door op de link van facebook rechtsboven te klikken) vind je allerlei verwijzingen naar de categorieën van vragen en nog meer updates.